Huawei va lansa în acest an un smartphone de gaming, urmând ca în 2019 să prezinte un handset pliabil

755 ori
<b>Huawei va lansa în acest an un smartphone de gaming, urmând ca în 2019 să prezinte un handset pliabil</b>Acest an a fost marcat și de către smartphone-urile de gaming, produse cu design deosebit și procesoare cu overclock la bord. După ce Razer, ZTE, Xiaomi și chiar ASUS au adus asemenea dispozitive pe piață se pare că următoarea companie ce va

Huawei a dezvăluit în această săptămână viitoarele sale planuri cu privire la telefoanele de niş[ ale anului 2018 şi 2019. Se pare că firma chineză ne pregăteşte atât un telefon de gaming, care va sosi în acest an, cât şi unul pliabil pentru 2019.

Mai sunt în plan şi terminale 5G şi unele device-uri axate pe Blockchain şi criptomonede. Primele indicii că Huawei are ceva special pregătit pentru zona de gaming apăreau la începutul lunii, când Huawei lansa tehnologia GPU Turbo, care creşte performanța de gaming de pe smartphone-urile companiei si scade consumul de energie. Acum preşedintele Jim Xu afirmă că se va trece la un telefon dedicat de gaming, care va sosi până la final de an.

Rămâne de văzut dacă Huawei are şi un procesor şi GPU pe măsura unui astfel de produs. Până acum am văzut telefoane de gaming de la ZTE, ASUS, RAZER sau Xiaomi, toate pariind pe Snapdragon, unele mizând pe răcire deosebită, altele pe iluminare fistichie, accesorii sau controale speciale de gaming. Cât despre terminalul pliabil, acesta va contracara proiectele similare de la Samsung sau Microsoft (Andromeda).

Acelaşi oficial Huawei amintit mai sus a precizat că telefonul pliabil Huawei va sosi în 2019, la început de an. Întrebat despre eventuale module pop out, preşedintele Huawei a negat această abordare. Probabil că va fi un terminal cu două ecrane şi o balama flexibilă între ele. La toamnă aşteptăm şi seria de terminale Mate 20, care a început deja să scape pe web.

Dacă toate aceste produse de nişa sunt reuşite şi ies în evidenţă faţa de cele ale rivalilor, Huawei ar putea să ajungă pe locul 2 în topul producătorilor de telefoane, depăşind Apple.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×