OnePlus confirmă că lucrează la un telefon 5G şi că are parteneriate cu operatori din SUA

1.065 ori
<b>OnePlus confirmă că lucrează la un telefon 5G şi că are parteneriate cu operatori din SUA</b>În cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress ediția Shangahi, nimeni altul decât CEO-ul OnePlus a oferit detalii despre viitoarele produse ale companiei. Astfel s-a confirmat faptul că un prim smartphone 5G va sosi anul viitor

Nu doar Huawei a avut în ultima vreme confirmări de produse 5G, ci şi companii mai mici, precum OnePlus. Aceştia au anunţat oficial că lucrează la un telefon 5G, dar au şi spus "da" colaborării cu operatorii din State, ceea ce nu e puţin lucru.

Dacă aţi remarcat o creştere a numărului de anunţuri, veşti şi informaţii din China în ultima vreme, e pentru că e în desfăşurare în aceste zile Mobile World Congress Shanghai. Pe scena evenimentului a urcat recent Pete Lau, CEO OnePlus, care a afirmat că firma pe care o conduce lucrează la un telefon 5G pentru anul 2019. E interesant să vedem firme precum OnePlus sau Huawei galopând spre 5G, în condiţiile în care serviciile de gen se vor lansa oficial şi comercial de abia în 2020.

Lau a vorbit la MWC-ul de vară şi despre relaţia companiei sale cu Qualcomm şi la modul în care aceasta va face din OnePlus un pionier în zona 5G. Dorinţa companiei este ca OnePlus să îşi lanseze telefonul 5G odată cu serviciile aferente din SUA. Aş fi surprins dacă totul primeşte undă verde imediat în State, care în mod tradiţional sunt refractare la colaborarea cu firmele din China.

Nu cred că ar permite o premieră 5G a unor chinezi in SUA, ci doar a unei companii locale, ca Motorola sau Apple. OnePlus are totuşi o reputaţie bună şi nu a fost până acum implicată în vreun scandal legat de spionaj sau colaborări dubioase. Totul ţine de disponibilitatea celor de la AT&T, Verizon, T-Mobile sau Sprint la colaborare. Pete Lau a mai discutat despre cât de iubit e brandul OnePlus şi despre bretonul controversat al lui OnePlus 6.

Am aflat şi că OnePlus 6 a fost cel mai rapid vândut telefon al companiei, vânzând peste 1 milion de unităţi în 22 de zile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×