Xiaomi va lansa în curând un smartphone de gaming rival cu RAZER Phone şi cu răcire inspirată din domeniul aviaţiei

1.379 ori
<b>Xiaomi va lansa în curând un smartphone de gaming rival cu RAZER Phone şi cu răcire inspirată din domeniul aviaţiei</b>Urmând exemplul celor de la Razer, Xiaomi vrea să lanseze în acest an pe piață un smartphone de gaming - produs care aparent ar urma să ofere un sistem de răcire deosebit inspirat din domeniul aviației. Nu se știu prea multe despre modul

În afară de pregătirea lui Xiaomi Mi MIX 2S pentru lansare la MWC 2018, firma chineză are planuri mari şi în zona de gaming. Ar avea de gând să lanseze în perioada următoare un rival pentru RAZER Phone, care va veni cu un sistem de răcire inspirat din lumea aviaţiei. Aveţi mai multe detalii mai jos.

Xiaomi este al patrulea cel mai mare producător de telefoane din lume şi al doilea cel mai mare brand din China. Compania a fost o forţă dominantă şi în zona de buget cu modelele Redmi. Au bifat şi un parteneriat cu designerul francez Phillipe Starck, realizând astfel telefonul edge to edge Mi MIX. Următorul pas este cucerirea segmentului de gaming.

Va face asta prin intermediul unei filiale externalizate numită Black Shark. Compania are o pagină verificată oficial pe Weibo şi confirmă relaţia cu Xiaomi. E interesant că de obicei marile iniţiative de gaming de pe mobil vin de la companii cu ștate vechi în domeniu. Mă gândesc aici la RAZER, dar şi la Acer care şi-a încercat mâna cu un smartphone Predator, ce nu a mai ajuns în magazine până la urmă.

Sursele afirmă că noul telefon de gaming va sosi cu un procesor de flagship şi sistem de răcire performant. Va avea şi grafică DSP integrată şi probabil şi butoane speciale de gaming, fie integrate, fie ataşabile via o husă specială. Rămâne de văzut dacă poate plusa cu un ecran de 120 Hz precum cel oferit de RAZER pe al său handset.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×