Soluția Huawei GPU Turbo este testată în varianta beta de către utilizatorii chinezi de P20 și P20 Pro

1.416 ori
<b>Soluția Huawei GPU Turbo este testată în varianta beta de către utilizatorii chinezi de P20 și P20 Pro</b>Descoperim astăzi prin intermediul unui raport faptul că Huawei se află în căutare de beta testeri pentru testarea soluției GPU Turbo pe telefoanele P20 și P20 PRO. Din păcate acest anunț vizează doar utilizatorii chinezi, existând o mică

În ultimele săptămâni s-a vorbit mult și despre soluția GPU Turbo adusă de către Huawei pe o serie de smartphone-uri din portofoliu, aplicație menită să crească performanțele telefoanelor pe parcursul sesiunilor de gaming. Am aflat că aceasta a ajuns chiar de curând în versiunea Beta pe telefonul Honor 10, iar acum descoperim că Huawei se află în căutare de beta testeri care să testeze soluția pe telefoanele P20 și P20 Pro.

Din păcate acest anunț vizează doar utilizatorii chinezi, fiind oferite doar 2000 locuri pentru cei interesați. Dacă totul merge ca la carte și nu există probleme, ar trebui ca până la sfârșitul lunii viitoare să vedem soluția în varianta finală distribuită către toți posesorii de modele P20 și P20 Pro.

Această tehnologie promite o creștere a performanței grafice cu 60% și un nivel de consum al procesorului cu 30% mai bun decât în mod normal. Soluția intră în funcțiune doar pe parcursul sesiunilor de gaming și printre telefoanele care o vor mai primi se numără și următoarele: Honor 10, Honor 9i. Honor V10, Honor 9, V9, Play 7X și Honor 9 Youth Edition. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×