"Huawei ar trebui să aplice preţuri mai mari" consideră fondatorul companiei, Ren Zhengfei, inspirat de Apple

1.572 ori
<b>"Huawei ar trebui să aplice preţuri mai mari" consideră fondatorul companiei, Ren Zhengfei, inspirat de Apple</b>Huawei are de ceva vreme preţuri mai mari pentru telefoanele sale flagship, intrând în zona de 1000 de euro şi ajungând să concureze pe palierul Samsung - Apple. Se poate şi mai scump, sau cel puţin aşa consideră fondatorul

Huawei are de ceva vreme preţuri mai mari pentru telefoanele sale flagship, intrând în zona de 1000 de euro şi ajungând să concureze pe palierul Samsung - Apple. Se poate şi mai scump, sau cel puţin aşa consideră fondatorul Huawei, Ren Zhengfei. Într-un interviu recent, acesta a declarat că Huawei ar trebui să înveţe de la Apple şi să pună preţuri mai mari. Nu neapărat la telefoane, cât la echipamentele telecom…

Cel mai mare producător de echipamente telecom de pe glob se aşteaptă ca preţurile mai mari să ajute compania să păstreze "o bună ordine" în piaţa globală. Ren Zhengfei consideră că preţurile mari vor ajuta rivalii să supravieţuiască. Huawei face aceste declaraţii în vreme ce rămâne totuşi în defensivă cu privire la acuzaţiile aruncate de vestici.

Huawei a fost criticată de ceva vreme pentru faptul că îşi sapă rivalii, practicând preţuri mult mai mici la produse echivalente pentru a prinde contracte. Acum neagă orice intenţie de a vinde echipamente 5G sub preţul pieţei. Din contră, oficialii companiei susţin că preţurile mari vor împinge toată piaţa în faţă. Huawei nu a prins totuşi chiar marile contracte pe care le-ar dori, ţările aliate NATO şi partenere SUA evitand să colaboreze cu chinezii.

Rămân totuşi destule naţiuni şi țări partenere, destul încât analiştii să indice aşteptări de creştere de cel puţin 10% pentru zona de echipamente telecom în 2019. Marea lansare comercială 5G are loc în 2020. Huawei are deja 40 de contracte asigurate pentru a construi şi opera reţele 5G pe tot globul. Informaţia vine de la directorul Ken Hu Houkun.

23 de contracte sunt în Europa, 10 în Orientul Mijlociu şi 6 în zona Asia-Pacific, dar şi unul în Africa. În mod inedit Ren Zhengfei a declarat că apreciază presiunea din Vest pentru că a făcut compania mai unită şi mai implicată în realizarea de produse cât mai bune. Oficialul mai declară şi că "Huawei este cea mai săracă companie tech din lume", pe motiv că ar reinvesti mult din profit în cercetare şi dezvoltare.

Declaraţiile reprezentaţilor firmei chineze continuă să rămâne calme în faţa atacurilor Vestului, ceea ce arată un calcul şi o prevedere ieşită din comun. Poate acesta să fie secretul ascensiunii Huawei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×