Huawei va utiliza tehnologia Qeexo pe viitoarele sale terminale mobile; iată la ce ajută aceasta

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.427 ori
<b>Huawei va utiliza tehnologia Qeexo pe viitoarele sale terminale mobile; iată la ce ajută aceasta</b>Un lucru pe care mulți nu l-au remarcat odată cu lansarea lui Huawei P8 a fost și tehnologia pe care acest produs o aducea la pachet. Este vorba despre un feature denumit Knuckle Sense prin care utilizatorii pot interacționa &icirc;ntr-un mod diferit...

Un lucru pe care mulți nu l-au remarcat odată cu lansarea lui Huawei P8 a fost și tehnologia pe care acest produs o aducea la pachet. Este vorba despre un feature denumit Knuckle Sense prin care utilizatorii pot interacționa într-un mod diferit cu panourile touchscreen, mai precis prin intermediul articulațiilor de la degete.

Astfel, prin simpla “ciocănire” pe display, putem realiza un screenshot și ulterior transmite fișierul prin email sau pe messenger. Tehnologia despre care vorbim este dezvoltată de către compania Qeexo, un startup american ce a fost fondat acum 3 ani.

Pe lângă gestul de mai sus, tehnologia FingerSense dezvoltată de către Qeexo poate face mai mult de atât. Poate unul dintre cele mai interesante lucruri, este capabilitatea device-urilor de recunoaștere a gesturilor realizate chiar și cu unghia, acest feature sosind la fix pentru publicul feminin. De asemenea, ni se dezvăluie că tehnologia de față se bazează pe abilitatea de diferențiere a vibrațiilor create de anumite părți ale mâinii utilizatorului.

După cum puteți vedea și în clipul de mai sus, prin acel gest realizat cu articulația degetului putem copia textul de pe o pagină web, intra în meniul de setări din browser, sau tăia o anumită parte din imaginea afișată pe ecran pentru expediere sau salvare în galerie. Potrivit celor de la Qeexo, se dorește extinderea acestei tehnologii și pe alte device-uri în viitor.

Cât de folositoare găsiți funcțiile prezentate în clipul Qeexo?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×