Huawei W2, model Windows Phone 8 high end acum În imagini; Ar putea veni la CES 2013!

893 ori
<b>Huawei W2, model Windows Phone 8 high end acum În imagini; Ar putea veni la CES 2013!</b>Pe Huawei W1, model midrange cu Windows Phone 8 l-am tot văzu pe web în ultima vreme sub formă de imagini, dar iată-l acum și pe misteriosul W2, în fotografia de mai jos. Huawei Ascend W1 va avea un preț accesibil și va sosi la CES 2013, în vreme...

Pe Huawei W1, model midrange cu Windows Phone 8 l-am tot văzu pe web în ultima vreme sub formă de imagini, dar iată-l acum și pe misteriosul W2, în fotografia de mai jos. Huawei Ascend W1 va avea un preț accesibil și va sosi la CES 2013, în vreme ce Huawei W2 se vrea a fi un soi de flagship cu dotări de ultimă oră.

Terminalul dispune de o cameră de 8 megapixeli, bliț dual LED și din păcate restul dotărilor rămân un mister. E foarte posibil ca Huawei W2 să ofere un ecran HD, eventual unul cu diagonală de 4.5 inch sau mai mare, plus 16 sau 32 GB memorie internă, slot microSD, procesor dual core, LTE, camera frontală, NFC și 1 GB RAM. Huawei W1 va costa în jur de 300 de dolari, dar W2 bănuim că va avea un preț ceva mai mare, poate în jurul valorii de 500 de dolari.

Huawei W2

O scăpare similară de pe Internet l-a dezvăluit și pe Nokia Lumia 920T, versiunea chineză a lui Nokia Lumia 920, cu logo China Mobile aplicat. După debutul acestui handset cu camera Pureview în SUA la un incredibil preț de 99 de dolari cu abonament prin AT&T, mă aștept ca modelul să facă furori și în China, tot cu un preț bun.

Huawei W2, nou model Windows Phone 8

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×