Google Maps pentru iOS se afla În faza finală de testare

1.071 ori
<b>Google Maps pentru iOS se afla În faza finală de testare</b>în ciuda opoziției Apple, Google testează propria soluție Maps pentru iOS și a ajuns chiar aproape de faza finală a testelor, conform Wall Street Journal. Google va oferi apoi softul către Apple spre testare și acceptare în App Store, deși am o...

în ciuda opoziției Apple, Google testează propria soluție Maps pentru iOS și a ajuns chiar aproape de faza finală a testelor, conform Wall Street Journal. Google va oferi apoi softul către Apple spre testare și acceptare în App Store, deși am o presimțire că procesul va fi lung, anevoios și soldat cu un eșec.

Apple Maps este acum soluția oficială de cartografiere din iOS și în ciuda defectelor sale, Apple îl vede că opțiune principală pe zona de hărți. E drept că publicul era mulțumit cu Google Maps, iar versiunea Apple a primit numeroase critici, în special pentru că lipsesc zone de pe hartă, unele sunt alb/negru, lipsesc puncte de interes, iar hărțile se încarcă greu, cu artefacte. Google Maps pentru iOS, în noua versiune va veni cu navigare turn by turn, exact ca varianta Android.

Informația vine la doar 2 zile după ce chiar și Nokia a anunțat că a creat propria aplicație maps pentru iOS numită Here Maps. Softul va fi lansat peste câteva săptămâni, se pare. Apple Maps a avut parte de o publicitate deosebită, în special negativă, cu numeroase ironii, meme-uri și postari acide pe web, iar până la urma Tim Cook și oficialii companiei și-au cerut scuze pentru acest produs grăbit. Ce are ca avantaj aceasta aplicație este vizualizarea 3D Flyover, care arăta foarte bine în zonele în care este disponibilă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×