LG G7 Neo este încă o clonă de iPhone X, ceva mai arătoasă decât media; Iată randări concept

1.391 ori
<b>LG G7 Neo este încă o clonă de iPhone X, ceva mai arătoasă decât media; Iată randări concept</b>Așa cum am aflat acum o bună perioadă de timp, sud-coreenii de la LG plănuiesc o lansare mai târzie a flagship-ului din prima parte a acestui an, adică LG G7. Totuși, în cadrul târgului de tehnologie MWC din Barcelona și-ar fi făcut apariția

Chiar dacă sunt câteva companii care încă se ţin tari şi nu au adoptat decupajul în ecran specific lui iPhone X, moda e deja împământenita şi e doar o chestiune de timp până va deveni cu adevărat mainstream. ASUS a trecut deja la această abordare, iar acum LG e gata să îi calce pe urme, judecând după randările de mai jos, pentru LG G7 Neo.

Concept LG G7 Neo

Cunoscut şi ca "Judy", noul flagship LG a fost văzut în culisele MWC 2018 şi e aşteptat în această vară. Randările pe care le vedem aici sunt realizate de către Benjamin Geskin, designer despre care am tot scris în partea a doua a anului trecut, pentru că avea randari foarte convingătoare pentru iPhone X înainte ca acesta să se lanseze. Acum ne propune în colaborare cu TechnoBuffalo un nou concept, unul LG de această dată, bazat pe scăpările de la MWC.

Concept LG G7 Neo

Observam că spatele păstrează designul clasic LG, amintind de modelele LG V30 şi V30S. Camera duală din spate e puţin atipică prin orientarea sa verticală, pentru că LG preferă să o orienteze orizontal de obicei. Sub această cameră duală se află butonul Power, care integrează şi scannerul de amprente. În faţă e totuşi aspectul inedit, cu un display cu muchii foarte înguste şi decupaj în zona de sus, pentru camera frontală, difuzor şi senzori.

Concept LG G7 Neo

Arată ca un iPhone X şi un ZenFone 5 panoul frontal, cu siguranţă. În ce priveşte lista de dotări şi designerul susţine aceeaşi teorie pe care o ştiam deja: Snapdragon 845, 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Ecranul va ajunge la 6 inch, probabil cu aspect 19:9 şi rezoluţie de 3120 x 1440 pixeli. Practic avem o struțocămilă între iPhone X şi LG V30 aici.

După un LG G5 și G6 fără succes nu știu dacă imitația e o idee bună acum. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×