Hugo Barra, vicepreședinte Xiaomi explică modul În care compania crește, Într-un nou interviu (Video)

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 665 ori
<b>Hugo Barra, vicepreședinte Xiaomi explică modul În care compania crește, Într-un nou interviu (Video)</b>Hugo Barra a părăsit Google dintr-o poziție bună pentru a deveni angajat Xiaomi, fiind acum vicepreședinte al acestei companii. El se număra printre cei care au pus umărul la ascensiunea foarte rapidă a acestui brand, Xiaomi fiind numită "Apple...

Hugo Barra a părăsit Google dintr-o poziție bună pentru a deveni angajat Xiaomi, fiind acum vicepreședinte al acestei companii. El se număra printre cei care au pus umărul la ascensiunea foarte rapidă a acestui brand, Xiaomi fiind numită "Apple al Asiei" de multe ori. Secretul creșterii spectaculoase îl aflăm dintr-un interviu nou cu Hugo Barra.

De remarcat și faptul că Xiaomi se extinde, astfel că în doar câteva luni după intrarea sa pe piața din India se poate bate de la egal cu Samsung, LG și producători locali de exemplu. Compania are în spate doar 4 ani de experiența și va vinde 60 de milioane de handseturi în acest an, iar așteptările pentru 2015 sunt de 100 de milioane de modele. Interviul lui Hugo Barra a fost acordat cu ocazia lansării phabletului de 5.5 inch Redmi Note în India.

Barra a discutat despre bătălia prețurilor din India, despre ofertele legate de Internetul pe mobil și despre inspirația luată de la Google și Apple de-a lungul anilor. El a reamintit tuturor că Xiaomi nu e doar producător de telefoane, ci și o companie de servicii Mobile Internet si productie software. Astfel, firma oferă și servicii cloud și are și faimosul MIUI în portofoliu. Hugo Barra considera produsul principal platforma MIUI, iar telefoanele Xiaomi sunt văzute ca un "vehicul" pentru această platformă.

Modul în care sunt realizate terminalele Xiaomi e pornind întâi de la software și apoi gândind hardware-ul. Carismaticul oficial Xiaomi explica foarte clar strategia firmei chineze în interviul de mai jos și îi prevăd un viitor strălucit acestui vizionar, mai ales că a reușit să se descurce rezonabil și cu problema de PR cu scăparea datelor personale ale utilizatorilor Xiaomi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×