Husa de piele Louis Vuitton pentru telefonul Samsung Symphony/Serenata F310

Autor:  | Publicat în:  Design projects 3.427 ori
<b>Husa de piele Louis Vuitton pentru telefonul Samsung Symphony/Serenata F310</b>Se pare ca elegantii si rafinatii rusi au rebotezat celebrul telefon muzical de lux pe care il stiam drept Bang & Olufsen Samsung Serenata F310, acesta numindu-se acum Samsung Symphony. Nu doar numele este schimbat la acest terminal, de vreme ce el este...

Se pare ca elegantii si rafinatii rusi au rebotezat celebrul telefon muzical de lux pe care il stiam drept Bang & Olufsen Samsung Serenata F310, acesta numindu-se acum Samsung Symphony. Nu doar numele este schimbat la acest terminal, de vreme ce el este acum disponibil impreuna cu o husa de piele Louis Vuitton.

La urma urmei, veti plati 2000 de dolari pe un terminal mobil de lux, iar husa exclusiva de piele este un unicat, care se potrivi cu gusturile dumneavoastra stilate. Fabricata din piele naturala, husa este vopsita cu ajutorul unor substante vegetale, avand un aspect elegant si salbatic in acelasi timp. Datorita accesoriului marca Louis Vuitton, veti reusi sa feriti telefonul de zgarieturi, pregatindu-l pentru a fi prezentat elegantilor dumneavoastra prieteni.

Banuim ca aceasta husa se poate cumpara si separat, probabil la un pret similar cu cel al posetelor Louis Vuitton, sau echivalent cu cel al unui handset de nivel mediu. Domnisoarele care poseda accesorii produse de Vuitton vor cunoaste calitatea acestora, optand si pentru husa de piele, pentru ca tacamul de obiecte de lux sa fie complet. Acum, ca avem si un telefon de 2000 de dolari si o husa stilata, este momentul pentru a participa la o petrecere "din inalta societate", fiind admisi in clubul miliardarilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×