Huse de iPad Mini Își fac apariția pe web; Noi indicii despre designul tabletei!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.519 ori
<b>Huse de iPad Mini Își fac apariția pe web; Noi indicii despre designul tabletei!</b>E interesant că în ultima vreme se vorbește în egală măsură despre iPhone 5 și iPad Mini, aceasta din urmă tableta având acum parte și de o scăpare pe web a unor huse produse special pentru acest iPad mai mic. Despre iPad Mini se tot vorbește...

E interesant că în ultima vreme se vorbește în egală măsură despre iPhone 5 și iPad Mini, aceasta din urmă tableta având acum parte și de o scăpare pe web a unor huse produse special pentru acest iPad mai mic. Despre iPad Mini se tot vorbește de câteva luni, drept o tabletă de 7.85 inch care va fi un rival pe măsura lui Nexus 7 și Amazon Kindle Fire.

în vreme ce eu personal cred că nu va exista un iPad Mini, întreg webul pare fascinat de această perspectivă și mai ales de ideea unei tablete Apple de 250 sau 300 de dolari. Ceea ce vedem aici sunt huse speciale pentru iPad Mini, care vin de la Devicewear, o companie pe care Apple probabil nu o va ierta vreodată, dacă imaginile sunt reale. Observați acel conector de mici dimensiuni din partea inferioară și felul în care sunt integrate grilele difuzoarelor, amintind de iPhone 5, sau ceea ce numim iPhone 5 în scăpări recente de fotografii.

Huse de iPad Mini

Se mai văd și butoanele de volum, microfoane, o cameră fără bliț și un buton pentru blocarea orientării ecranului. Lentila camerei din spate pare destul de mare, deci e posibil ca acest model de tableta să folosească aceeași tehnologie de cameră ca și iPhone 4S, de exemplu, deși lipsa blițului va fi un handicap. Ca de obicei vă recomand precauție atunci când aveți de-a face cu astfel de zvonuri!

Apple iPad Mini

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×