Sony anunță că ar putea oferi totuși actualizări la Jelly Bean pentru telefoanele Xperia din 2011

Autor:  | Publicat în:  Sony 913 ori
<b>Sony anunță că ar putea oferi totuși actualizări la Jelly Bean pentru telefoanele Xperia din 2011</b>De ceva vreme circula două zvonuri legate de actualizarea la Android Jelly Bean care i-au deranjat pe posesorii unor terminale de top ale anului trecut. Unul este că Samsung Galaxy S II nu va primi Android 4.1, iar al doilea că modelele Xperia din 2011...

De ceva vreme circula două zvonuri legate de actualizarea la Android Jelly Bean care i-au deranjat pe posesorii unor terminale de top ale anului trecut. Unul este că Samsung Galaxy S II nu va primi Android 4.1, iar al doilea că modelele Xperia din 2011 nu vor avea nici ele parte de acest OS. Cel puțin pe partea Sony s-au mai aranjat lucrurile, datorită unei declarații recente a companiei japoneze.

Pagina oficială de Facebook Sony afirma inițial ca telefoanele din 2011 nu vor primi actualizarea, dar acum un PR al Sony a afirmat la o conferință locală că până la urmă se va face update-ul software. în acest moment procesul este în faza de "investigare activă" în ce privește actualizarea la Android 4.1 a terminalelor din portofoliul Sony. Rețineți că există încă destul de multe modele Xperia care nici măcar Ice Cream Sandwich nu au primit și având în vedere că Sony are obiceiul să personalizeze experienta Android, de aici rezultă și întârzieri.

Nu că ar fi Sony un caz singular, de vreme ce și pentru modelele Motorola de anul trecut a durat foarte mult până ce a sosit Android 4.0 și mă gândesc cât va mai trece până vine și Android 4.1 pe Droid RAZR, de exemplu. Samsung de asemenea tocmai a oferit ICS pe tabletele Galaxy Tab de anul trecut și nici măcar toate, deci va mai dura mult până vine și Android 4.1. Va reuși Sony să își respecte promisiunea? Ce părere aveți?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×