Huse destinate lui Samsung Galaxy Note 10 ajung online, confirmând setup-ul vertical de camere foto

703 ori
<b>Huse destinate lui Samsung Galaxy Note 10 ajung online, confirmând setup-ul vertical de camere foto</b>Săptămâna trecută am avut ocazia să vedem în exclusivitate randări detaliate pentru smartphone-urile Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10 Pro, imagini oferite de către celebrul @onleaks și bazate pe scheme CAD

Săptămâna trecută am avut ocazia să vedem în exclusivitate randări detaliate pentru smartphone-urile Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10 Pro, imagini oferite de către celebrul @onleaks și bazate pe scheme CAD din fabrică. Aflam și alte detalii despre aceste dispozitive, precum dispariția butonului fizic Bixby dar și a jack-ului audio 3.5 mm de la bază.

Husa Galaxy Note 10

Acum întâmpinăm o săptămână nouă de leak-uri asociate lui Note 10, de această dată fiind vorba despre randări de huse pentru varianta standard de phablet, cea cu diagonală de 6.3 inch aparent. Imaginile pe care le vedem aici confirmă ecranul Infinity-O cu decupaj bulină pentru camera selfie, dar și setup-ul vertical de camere foto din spate.

Husa Galaxy Note 10

O cameră triplă se află în spate și alături un bliț LED. Husa prezintă și muchiile laterale curbate ale ecranului și apropo de accesoriul de față, este un case rugged care are și un inel integrat cu rol de kickstand. Lansarea noilor telefoane Galaxy Note ar trebui să aibă loc undeva la mijlocul lunii august și din câte se vehiculează, ar exista mai multe variante de Note 10, inclusiv unele 5g.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×