Camera lui Samsung Galaxy Note 10 ar urma să ofere diafragmă cu deschidere în 3 trepte

1.214 ori
<b>Camera lui Samsung Galaxy Note 10 ar urma să ofere diafragmă cu deschidere în 3 trepte</b>Anul trecut Samsung Galaxy S9 introducea ideea de camera cu diafragmă cu deschidere variabilă între F/1.5 şi F/2.4, permiţându-i să se descurce excelent în condiţii low light, dar şi să se adapteze în cele de luminozitate

Anul trecut Samsung Galaxy S9 introducea ideea de camera cu diafragmă cu deschidere variabilă între F/1.5 şi F/2.4, permiţându-i să se descurce excelent în condiţii low light, dar şi să se adapteze în cele de luminozitate sporită. De atunci Samsung a tot păstrat o cameră de gen pe telefoanele sale, iar Galaxy Note 10 ar putea trece la nivelul următor: diafragma cu deschidere în 3 trepte.

Inginerii Samsung China au scăpat informaţia că Note 10 va avea o deschidere a diafragmei camerei între F/1.5 - F/1.8 şi F/2.4. O deschidere mai mare (F/1.5) a diafragmei înseamnă capacitatea de a capta mai multă lumină şi a face fotografii mai luminoase, chiar şi în medii slab luminate. Deschiderea mai îngustă, F/2.4 ajută la captura mai clară în condiţii cu luminozitate prea ridicată.

Dacă facem trecerea la o deschidere în 3 stagii, înseamnă că vom avea o flexibilitate crescută şi o performanţă mai bună. Abordarea F/1.5-F/2.4 a funcţionat bine la captura low light şi cea pe soare puternic, dar pasul median F/1.8 ar ajuta pentru cazurile de zi cu zi, cele intermediare. Va dispărea astfel supraexpunerea care se strecoară în unele fotografii, observată chiar şi la modele Galaxy S10 uneori.

Nu e clar dacă toate modelele Note 10 au această dotare sau e doar păstrată pentru Galaxy Note 10 Pro. La ultima verificare telefonul urma să fie anunţat pe 7 august în cadrul unui eveniment Unpacked organizat la New York. Am aflat şi că nu va avea un difuzor clasic pentru convorbiri, ci îl va avea integrat în ecran.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×