Huse pentru iPhone 5 la IFA Berlin 2012

1.559 ori
<b>Huse pentru iPhone 5 la IFA Berlin 2012</b>Septembrie poate fi considerat o lună reper în ce privește tehnologia mobilă: urmează noul iPhone / iPhone 5 + telefoanele Nokia cu Windows Phone 8. La produsul Apple s-a spus că va avea un display mai mare de 4 - 4.1 inch, procesor mai puternic, 3G...

Septembrie poate fi considerat o lună reper în ce privește tehnologia mobilă: urmează noul iPhone / iPhone 5 + telefoanele Nokia cu Windows Phone 8. La produsul Apple s-a spus că va avea un display mai mare de 4 - 4.1 inch, procesor mai puternic, 3G + LTE, cameră cu senzor mai performant și calitate foto la un nivel superior, grosime redusă.

La IFA Berlin 2012 au fost expuse și huse pentru iPhone 5. Imaginile ne-au fost aduse de către corespondentul nostru de la IFA.

Huse pentru iPhone 5

Huse iPhone 5

Acum trebuie să fiu sincer și nu să spun că nu știu ce să cred. Știu cât de secret ține Apple dezvoltarea noului iPhone și-mi vine greu să cred că au oferit datele privind dimensiunile smartphone-ului către companiile chinezești care produc huse de protecție. Ar fi o scăpare de mare fel.

Din imaginile de mai sus rezultă că forma noului iPhone va fi similară cu al lui iPhone 4S, un fel de 4S mai alungit și mai mare. Camera foto văd că are un lăcaș destul de generos, probabil un senzor foto cu un LED flash mai proeminent.

Se spune că noul iPhone va fi lansat pe 12 septembrie într-un eveniment de presă și din 21 septembrie în stocurile magazinelor. Zilele trec repede și ne vom lămuri cum stau lucrurile / detaliile față de mult așteptatul smartphone al companiei condusă de Tim Cook.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×