i-mate anunta telefoanele Jama 101 si 201

1.625 ori
<b>i-mate anunta telefoanele Jama 101 si 201</b>Putem critica producatorul i-mate in fel si chip, dar de data aceasta ne vom multumi sa dezaprobam alegerea facuta in privinta numelor a 2 noi terminale anuntate de catre companie: Jama 101 si Jama 201. Handsetul se inscriu intr-un trend al denumirilor...

Putem critica producatorul i-mate in fel si chip, dar de data aceasta ne vom multumi sa dezaprobam alegerea facuta in privinta numelor a 2 noi terminale anuntate de catre companie: Jama 101 si Jama 201.

Handseturile se inscriu intr-un trend al denumirilor neinspirate, iar feature-urile acestora nu ne socheaza sau impresioneaza placut. Jama 201 este cel mai interesant dintre cele 2 telefoane, incluzand o tastatura QWERTY completa, un procesor de 300MHz, 128MB ROM si 64MB RAM. Lista sa de specificatii tehnice include si o camera de 2 megapixeli, iar handsetul ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6 Professional Edition.

Din pacate, Jama 201 este un terminal dotat cu EDGE, avand doar Bluetooth ca forma secundara de conectivitate... Jama 101 este chiar mai deprimant, deoarece include un touchscreen de mari dimensiuni, care tine locul tastaturii QWERTY, fiind exact ca si fratele sau mai mare in ce priveste restul feature-urilor. Pana la o denumire mai inspirata a terminalelor si o dotare a acestora cu feature-uri de top i-mate se poate inscrie pe lista neagra a lansarilor de toamna.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×