i-mate pregateste netbookul Warrior, care va sosi impreuna cu smartphone-ul Legionnaire

Autor:  | Publicat în:  i-mate 1.030 ori
<b>i-mate pregateste netbookul Warrior, care va sosi impreuna cu smartphone-ul Legionnaire</b>Terminalul Centurion nu a fost singura surpriza oferita de i-mate in cadrul showului Mobile World Congress 2009, astfel ca aflam ca smartphone-ul Legionnaire, de asemenea prezentat la Barcelona va sosi impreuna cu un netbook, numit Warrior. Legionnaire,...

Terminalul Centurion nu a fost singura surpriza oferita de i-mate in cadrul showului Mobile World Congress 2009, astfel ca aflam ca smartphone-ul Legionnaire, de asemenea prezentat la Barcelona va sosi impreuna cu un netbook, numit Warrior.

Legionnaire, prezent in imaginea de mai sus, este un terminal Windows Mobile de nivel mediu spre high end, care include pe lista de specificatii HSDPA, GPS, Bluetooth, WiFi, un procesor de 800 MHz si sistemul de operare Windows Mobile 6.5. i-mate Warrior este combo-ul cu care va sosi terminalul, un netbook de 200 de dolari, cu un display de 10 inchi.

Acest netbook va folosi handsetul Legionnaire drept parte componenta a sa si touchpad, smartphone-ul fiind integrat in terminalul mai mare. Aceste 2 produse i-mate vor sosi pe piata in aceasta vara, reprezentand o combinatie interesanta de gadgeturi, care v-ar putea scuti de cheltuiala pe care o implica un Eee PC.

Sursa: Engadgermobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×