i-mate va prezenta un smartphone revolutionar la Mobile World Congress 2009

Autor:  | Publicat în:  i-mate 1.210 ori
<b>i-mate va prezenta un smartphone revolutionar la Mobile World Congress 2009</b>Conform ultimelor zvonuri de pe web, i-mate va prezenta un smartphone revolutionar la Mobile World Congress 2009, show tehnologic care debuteaza la Barcelona in data de 16 februarie. Vestea vine de la msmobiles, iar editorii sai promit ca produsul va...

Conform ultimelor zvonuri de pe web, i-mate va prezenta un smartphone revolutionar la Mobile World Congress 2009, show tehnologic care debuteaza la Barcelona in data de 16 februarie.

Vestea vine de la msmobiles, iar editorii sai promit ca produsul va schimba mentalitati si va impresiona publicul. Asa s-ar fi putut vorbi si despre Palm Pre inainte de CES 2009 si ar fi fost pe buna dreptate, deci trebuie sa ne asteptam la o surpriza de proportii. Ce este clar e ca terminalul are toate sansele sa fie unul Windows Mobile (6.5), de vreme ce i-mate si Microsoft colaboreaza indeaproape de ceva timp.

Acest producator de terminale, ce are sediul in Dubai este cunoscut pentru handseturi de calitate, astfel ca nu e exclus sa vedem un smartphone dotat cu display VGA, Windows Mobile 6.5 si o tastatura QWERTY. De mentionat este faptul ca imaginea de mai sus reprezinta felul in care cei de la wmpoweruser si-au imaginat noul terminal - un hibrid dintre Ultimate 5150 si Palm Pre.

Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×