Samsung Galaxy A3 și Galaxy A5 lansate oficial pe piața din România În cadrul unui eveniment de presă

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.419 ori
<b>Samsung Galaxy A3 și Galaxy A5 lansate oficial pe piața din România În cadrul unui eveniment de presă</b>Astăzi, 27 ianuarie, am fost prezenți la un eveniment de presă marca Samsung, conferință în cadrul căreia au fost anunțate noile smartphone-uri Galaxy A3 și Galaxy A5. Evenimentul în cauză a avut loc în restaurantul SkyBar din București,...

Astăzi, 27 ianuarie, am fost prezenți la un eveniment de presă marca Samsung, conferință în cadrul căreia au fost anunțate noile smartphone-uri Galaxy A3 și Galaxy A5. Evenimentul în cauză a avut loc în restaurantul SkyBar din București, locație ce a fost destul de încăpătoare pentru toți cei prezenți.

Pentru a schimba puțin atmosfera de la un astfel de eveniment, Samsung a decis să ne ofere și o prezentare de modă ce a inclus câteva modele care purtau tricouri branduite Samsung Galaxy A. După acest moment, am fost invitați să testăm device-urile ce impresionau cu o talie la fel de subțire ca cea a manechinelor.

După cum bine știți, aceste prime terminale din gama Galaxy A ies în evidență printr-o carcasă uni-body cu grosime foarte redusă ce este realizată din metal. în timp ce modelul Galaxy A3 dispune de o carcasă cu grosime de 6.9 mm, Galaxy A5, device-ul ceva mai mare măsoară doar 6.7 mm.

Samsung Galaxy A3 este un smartphone cu display qHD de 4.5 inch Super AMOLED ce dispune de un panou cu rezoluție 960 x 540 pixeli, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1.2 GHz (64-bit), 1.5 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB.

Primim o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 5 megapixeli ce ne oferă captură selfie de calitate, conectivitate LTE 4G, și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. De asemenea, ni se oferă și o baterie de 1.900 mAh care promite până la 12 ore de autonomie în modul convorbire.

Revenim la Galaxy A5, un terminal care sosește cu display HD Super AMOLED de 5 inch, procesor quad-core Snapdragon 410, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins cu ajutorul unui card de până la 64 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli și un senzor frontal de 5 megapixeli.

Telefonul oferă conectivitate LTE 4G, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, un port microUSB v2.0 și sistemul de operare Android 4.4 KitKat peste care a fost aplicată interfața TouchWiz. Samsung Galaxy A3 este disponibil în acest moment la eMAG pentru suma de 1.499 lei , în timp ce Galaxy A5 poate fi al vostru pentru 1999 lei. Cum vi se par cele două device-uri din punct de vedere al design-ului?

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×