QuickMobile.ro va oferi vouchere de 50 lei clienților ce au plasat o comandă pentru smartphone-ul LG G4 afișat la preț greșit

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.022 ori
<b>QuickMobile.ro va oferi vouchere de 50 lei clienților ce au plasat o comandă pentru smartphone-ul LG G4 afișat la preț greșit</b>&Icirc;n noaptea de 4 spre 5 decembrie, Moș Nicolae părea să vină mai devreme pentru unii dintre noi, și asta datorită unei erori afișate pe site-ul QuickMobile. Preț de c&acirc;teva ore bune, prețul lui LG G4 Dual-SIM a fost de doar 224,90 lei,...

În noaptea de 4 spre 5 decembrie, Moș Nicolae părea să vină mai devreme pentru unii dintre noi, și asta datorită unei erori afișate pe site-ul QuickMobile. Preț de câteva ore bune, prețul lui LG G4 Dual-SIM a fost de doar 224,90 lei, pe când în mod normal acest model era vândut pentru suma de 2.249 lei.

După cum eram informați ieri, QuickMobile avea să revină cu un răspuns referitor la comenzile plasate de către clienți pentru telefoanele LG G4 afișate la preț greșit. Din comunicatul de presă emis de către retailer, iese la iveală faptul că aproximativ 3000 de clienți au plasat o comandă pentru minim un smartphone LG G4 Dual SIM.

Totuși, au existat și persoane ce au plasat comenzi pentru 10 unități sau chiar mai mult, cifre ce îi pun pe cei de la QuickMobile în imposibilitatea de onorare a acestor comenzi. Pentru a se revanșa față de cumpărători, retailer-ul va oferi câte un voucher de în valoare de 50 lei pentru aceia ce au plasat o comandă pentru telefonul în cauză.

Valoarea totală a voucherelor oferite se ridică la suma de 150.000 lei. Dacă vă amintiți, în vară cei de la QuickMobile au mai avut o eroare similară, moment în care prețul unor smartphone-uri de top era cu până la 50% mai mic decât în mod normal. La acea vreme, comenzile au fost onorate de către magazin.

Voucher-ul oferit de QuickMobile va fi trimis pe adresa de email folosită la comandă, urmând a fi valabil pentru achiziții de pe site-ul companiei.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×