Iată câteva teorii legate de HTC 11 şi cum ar putea avea el legătura cu conceptul all touch HTC Ocean; Am putea vedea și un phablet cu stylus în 2017!

2.092 ori
<b>Iată câteva teorii legate de HTC 11 şi cum ar putea avea el legătura cu conceptul all touch HTC Ocean; Am putea vedea și un phablet cu stylus în 2017!</b>Următorul smartphone din zona high-end pe care taiwanezii de la HTC ni-l pregătesc este modelul HTC 11, terminal ce ar putea avea legătură cu acel concept numit Ocean pe care îl vedeam cu câteva luni în urmă prin intermediul unui clip video.

Deşi HTC 10 a fost mai bine primit decât HTC One M9, producătorul sau mai are drum lung până să ajungă la popularitatea de pe vremea lui HTC Touch Pro 2 sau HTC Touch Diamond. Începutul sfârşitului a fost undeva după HTC One X/One S, cu o sincopă pozitivă sub forma lui HTC One M7. Futuristul concept HTC Ocean ar putea fi un semn că lucrurile se vor schimba din 2017, probabil odată cu HTC 11. Azi disecăm câteva teorii despre viitorul flagship.

HTC Ocean

HTC Ocean apărea pe radarele noastre în septembrie, fără a fi prefaţat de nimic şi aparent a fost scăpat chiar de către designerul său, care a colaborat cu HTC la acest proiect. El se dorea a fi un smartphone revoluţionar, cu zero butoane şi cu un design derivat din formatul lui HTC 10, doar că mai arătos. Butoanele erau înlocuite de zone touch, de gesturi şi de senzori. Un aşa numit HTC Sense Touch era de asemenea inclus.

HTC Ocean a apărut şi în toamna acestui an pe Twitter, într-o postare a faimosului zvonac @LlabTooFeR şi cu câteva nume de cod extra, precum HTC Ocean Master, HTC Ocean Note şi HTC Ocean Smart. Aici lucrurile devin cu adevărat interesante, pentru că se pare că vom avea o întreagă serie derivată din viitorul smartphone. Master ar putea fi un phablet de mari dimensiuni, Note ar putea fi un model cu stylus, iar Smart ar putea fi un telefon ultra high end, cu extra RAM, stocare şi CPU mai nou.

HTC Ocean

Cum se leagă toate acestea cu HTC 11? HTC nu are resursele să întreţină două serii mari flagship într-un singur an, deci la anul vor merge pe una singură, cea principală. Că îşi va schimba numele sau nu, asta nu e foarte relevant, ce e important e inovaţia. HTC Ocean a fost reconfirmat în octombrie de către Evan Blass, după o perioadă de tăcere, când Internetul era axat mai degrabă pe telefoanele Pixel produse de HTC.

Personal consider că faptul că HTC Ocean aduce cu HTC 10 ca format e un indiciu că el va sta la baza lui HTC 11. În bună tradiţie HTC, va include un corp metalic unibody şi probabil va lua exemplu de la recent lansatele HTC Bolt/HTC 10 Evo, pentru a oferi şi rezistenţa la apă şi praf. Lipsa jackului audio e uşor de prezis şi portul USB Type C va fi şi el bifat.

HTC 11

Concepte ulterioare ale lui Ocean indicau şi prezenţa unui ecran edge to edge la bord, o abordare modernă în ziua de azi şi tot mai populară de când cu Xiaomi Mi MIX. Revenind la numele de cod de mai sus, acel HTC Note ar putea umple vidul de putere lăsat de Galaxy Note 7 şi profita de faptul că în acest moment nu există nici un phablet Android high end cu stylus profesionist la pachet.

Cum Note 8 vine de abia toamna viitoare, HTC are un avantaj. Master se va bate în zona lui ZenFone 3 Deluxe probabil, cu dotări peste medie cu mult şi ecran mai mare, în vreme ce modelul principal va miza pe lipsa de butoane, eventual şi pe o cameră duala. Există totuşi surse pe Weibo ce afirmă că HTC 11 va avea cam aceeaşi cameră ca HTC Pixel, adică una singulară de 12 MP, nu că aceea nu ar fi de calitate, dar pretenţiile vor creşte în 2017.

Dacă ne luăm după tradiţia denumirilor de telefoane şi în general gadgeturi, puţine serii trec de produsul cu numărul 10. Un HTC 11 ar suna puţin ciudat, de aceea tindem să credem că HTC va veni cu o nouă serie la anul derivată din Ocean şi incluzând şi phabletul cu stylus sau modelul masiv menţionat mai sus. 2017 va fi extrem de disputat în zona smartphone se pare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×