Iată ce ar putea lansa Apple pe 4 octombrie: iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 4 8GB

1.239 ori
<b>Iată ce ar putea lansa Apple pe 4 octombrie: iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 4 8GB</b>Ar fi bine ca mâine seară la ora României 20:00 să nu aveți planuri făcute, deoarece Apple are de gând să domine blogurile și site-urile tech și probabil și Twitterul, anunțând un nou produs. Este vorba despre unul sau mai multe iPhone-uri,...

Ar fi bine ca mâine seară la ora României 20:00 să nu aveți planuri făcute, deoarece Apple are de gând să domine blogurile și site-urile tech și probabil și Twitterul, anunțând un nou produs. Este vorba despre unul sau mai multe iPhone-uri, iar în rândurile de mai jos aflați cam care sunt posibilitățile.

în cel mai bun caz vom vedea atât un iPhone 5 fundamental schimbat față de predecesorii săi și un iPhone 4S, care upgradează doar hardware-ul lui iPhone 4 și păstrează designul. E posibil totuși să asistăm și la debutul unui iPhone 4 8GB, cu nume de cod N90A, care ar aduce maselor puterea unui telefon Apple, la un preț foarte atractiv și ar înlocui actualele oferte atractive pentru iPhone 3GS.

în cazul în care vom vedea doar un iPhone 4S și atât, terminalul cu nume de cod N94 va oferi utilizatorului un ecran de 3.5 inchi (Retina Display), conectivitate CDMA și GSM, HSPA+, 1GB RAM și un procesor A5 plus același GPU ca pe iPad 2. iPhone 5, al cărui nume de cod este necunoscut ar crește diagonala ecranului la 4 inchi sau mai mult și ar putea adopta un design în formă de lacrimă și o grosime foarte scăzută a carcasei.

E amuzant să vezi cum unii retaileri și operatori deja au secțiuni pentru produse numite "iPhone 5" sau "iPhone 4S" pe site-urile lor, așteptând ca acestea să gazduiasca imaginile terminalului. Cel mai probabil vom vedea doar un iPhone 4S și atât, dar asta o vom afla peste 30 de ore!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×