Iată ce ar putea pregăti Samsung pentru MWC 2015: două versiuni de Galaxy S6, un nou smartwatch

Autor:  | Publicat în:  Samsung 970 ori
<b>Iată ce ar putea pregăti Samsung pentru MWC 2015: două versiuni de Galaxy S6, un nou smartwatch</b>După CES 2015, următorul mare eveniment al anului este evident Mobile World Congress, la care, ca în fiecare an va participa și Mobilissimo.ro, printr-un trimis la fața locului. MWC aduce tradițional mai multe lansări decât CES, având o...

După CES 2015, următorul mare eveniment al anului este evident Mobile World Congress, la care, ca în fiecare an va participa și Mobilissimo.ro, printr-un trimis la fața locului. MWC aduce tradițional mai multe lansări decât CES, având o anvergură mai mare și este ales de marii producători pentru debuturi de flagshipuri. Nici Samsung nu face excepție și aflați în rândurile următoare ce ar putea prezenta firma sud coreeană în Barcelona.

Se pare că Samsung ne-ar pregăti un smartwatch în stilul lui Moto 360 și aparent ar fi gata și Samsung Galaxy S6 pentru lansare. El ar sosi în două versiuni, cea standard și una cu ecran curbat lateral, eventual chiar două astfel de porțiuni laterale. încă nu e clar dacă Samsung va risca să includă un ecran curbat direct pe Galaxy S6, sau va lansa o versiune separată a sa, Edge.

Având în vedere carcasele metalice de Galaxy S6 ajunse pe web în ultima vreme, va fi interesant de văzut cum se va integra sticlă curbată pe acel sasiu metalizat. Smartwatchul Samsung de nouă generație rămâne un mister, dar bănuim că e vorba de un nou model Tizen, de vreme ce Samsung nu pare interesată de Android Wear. E posibil să vedem și un nou headset VR și cred că ar fi cazul să debuteze și o nouă tableta Galaxy Note de 12 sau 10 inch, eventual un Tab 5 sau Tab Pro 2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×