Motorola anunță că va actualiza telefoanele sale din 2013 și 2014 la Android 5.0 Lollipop În curând

606 ori
<b>Motorola anunță că va actualiza telefoanele sale din 2013 și 2014 la Android 5.0 Lollipop În curând</b>După ce Sony a promis că toate modelele Xperia Z lansate până acum vor primi Android 5.0 Lollipop și HTC e pe ultima sută de metri cu actualizările lui One M7 și M8, e rândul celor de la Motorola să facă o mișcare similară. Firma integrată...

După ce Sony a promis că toate modelele Xperia Z lansate până acum vor primi Android 5.0 Lollipop și HTC e pe ultima sută de metri cu actualizările lui One M7 și M8, e rândul celor de la Motorola să facă o mișcare similară. Firma integrată în Lenovo anul trecut a promis că modelele sale din ultimii 2 ani vor primi Android 5.0 în curând.

E vorba despre telefoanele Motorola din 2013 și 2014, care ar trebui să se pregătească de sosirea lui Android 5.0 Lollipop sub formă de actualizare. Moto începuse deja actualizările pentru modele de a doua generație Moto G și Moto X, dar software-ul oferit era plin de buguri, deci graba a stricat treaba în acel caz. Inginerul software Motorola Luciano Carvalho este cel care a făcut o postare pe Google+ legat de sosirea în curând a lui Lollipop pe handseturile din 2013 și 2014.

El a explicat și că va dura destul de mult ca softul să fie gata, pentru că terminalele au dotări și componente diferite. Carvalho menționează și că Google nu testează noile versiuni Android pe terminale non Nexus, deci producătorii trebuie să se ocupe de asta. De asemenea, inginerul a menționat și că unii utilizatori de terminale Moto ar putea deja să primească Android 5.0.2 via OTA în aceste momente, dar acestea sunt doar teste de tip "soak".

Sunteți posesori de telefon Motorola din ultimii 2 ani? Ați primit actualizarea? Secțiunea comentarii va sta la dispoziție mai jos pentru a ne împărtăși experiență.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×