Iată ce ne pregătește Google pentru evenimentul de mâine, 29 septembrie; noi terminale Nexus, un nou Chromecast, și Android 6.0 în versiunea finală

1.501 ori
<b>Iată ce ne pregătește Google pentru evenimentul de mâine, 29 septembrie; noi terminale Nexus, un nou Chromecast, și Android 6.0 în versiunea finală</b>Cum probabil știți deja, m&acirc;ine, 29 septembrie, va fi ziua &icirc;n care Google ne pregătește un anunț cu greutate. Mai precis, vom asista la dezvăluirea noilor smartphone-uri Nexus (Huawei Nexus 6P, LG Nexus 5X), a unui nou Chromecast, dar și...

Cum probabil știți deja, mâine, 29 septembrie, va fi ziua în care Google ne pregătește un anunț cu greutate. Mai precis, vom asista la dezvăluirea noilor smartphone-uri Nexus (Huawei Nexus 6P, LG Nexus 5X), a unui nou Chromecast, dar și a prezentării lui Android 6.0 Marshmallow în versiunea finală.

Huawei Nexus 6P

Pentru prima dată în istoria terminalelor Nexus, Google a apelat la un producător chinez pentru dezvoltarea unui phablet, acesta fiind nimeni altul decât Huawei. Modelul pe care mâine îl vom putea admira în clipuri hands-on este Nexus 6P, device cu display Quad HD de 5.7 inch și specificații de top la pachet.

Acest model ne va aduce difuzoare stereo frontale, o baterie de 3450 mAh, un port USB Type-C, scanner de amprente, dar și 32, 64 sau 128 GB spațiu intern de stocare. La fel ca multe terminale din acest an, și Nexus 6P va beneficia de o variantă aurie. Aparent, prețul său va fi de 500 dolari în versiunea cu 32 GB memorie internă.

LG Nexus 5X

LG Nexus 5X

Și nu doar modelul pregătit de Huawei va fi în centrul atenției mâine, ci și Nexus 5X, smartphone dezvoltat de către sud-coreenii de la LG. Acest telefon va adopta un panou Full HD de 5.2 inch, un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, 2 GB memorie RAM și 32 sau 64 GB de stocare în funcție de versiunea aleasă.

De asemenea, vom primi conectivitate 4G LTE. Cat6, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț dual-LED și laser autofocus, un senzor frontal de 5 megapixeli și o baterie de 2700 mAh ce ar trebui să facă față la minim o zi de solicitare. LG Nexus 5X va putea fi achiziționat de doritori la un preț de 380 dolari.

Chromecast

Chromecast 2

Pe lista de noutăți Google, s-ar putea afla și o versiune actualizată a celebrului dongle HDMI Chromecast. Potrivit scăpărilor din ultimul timp, acest device va sosi cu suport WiFi pentru rețele 5 GHz, actuala versiune oferind doar WiFi 802.11 b/g/n. Totodată, o serie de imagini ajunse pe web ne-au dezvăluit o nouă formă pentru Chromecast.

Din câte se observă, acesta va fi ceva mai diferit, adoptând o formă circulară și carcase vopsite în diferite nuanțe de culoare.

Android 6.0 Marshmallow

Android 6.0 Marshmallow

Nu în ultimul rând, un anunț la fel de important va fi și dezvăluirea versiunii finale Android 6.0 Marshamallow. La pachet cu această versiune software vom primi suport pentru Android Pay, posibilitatea de a alege ce funcții anume să fie folosite de aplicațiile instalate, și desigur suport pentru USB Type-C, standard de conectivitate ce va fi inclus pe noile telefoane Nexus.

De asemenea, va fi prezent și suportul pentru amprente digitale. Despre alte noutăți ce au fost integrate pe Android 6.0 Marshmallow, dar și despre device-urile de mai sus, vom afla mâine direct de la evenimentul Google ce este programat pentru ora 19:00 (ora României).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×