Iată ce telefoane din oferta Digi Mobil vin cu suport pentru tehnologia 4G LTE

4.721 ori
<b>Iată ce telefoane din oferta Digi Mobil vin cu suport pentru tehnologia 4G LTE</b>Prin intermediul unui articol de ieri, colegul meu Radu vă informa despre o știre foarte interesantă referitoare la operatorul Digi Mobil. Mai precis, &icirc;ncep&acirc;nd din luna septembrie, abonații la serviciile Digi Mobil vor beneficia și de...

Prin intermediul unui articol de ieri, colegul meu Radu vă informa despre o știre foarte interesantă referitoare la operatorul Digi Mobil. Mai precis, începând din luna septembrie, abonații la serviciile Digi Mobil vor beneficia și de conectivitate 4G LTE pe telefoanele personale, standard ce aduce viteze de transfer de până la 150 Mbps.

Având în vedere acest anunț important, am decis ca în rândurile de mai jos să vă prezentăm și smartphone-urile disponibile la abonamentele Digi ce sosesc cu suport pentru 4G în banda 38 LTE TD de 2600 MHz. Desigur, printre telefoanele compatibile se află și device-uri recent lansate, modele pe care le vedeți în lista de mai jos.

Telefoane compatibile 4G LTE:

Cel mai accesibil model dotat cu 4G LTE, este chiar noul Allview E3 Living, telefon ce costă 499 lei împreună cu un abonament Digi, Operatorul ne dă posibilitatea să achiziționăm acest terminal și printr-un sistem de rate ce necesită un avans inițial de 250 lei + plata a 42 lei/lunar timp de 6 luni. Oferta de rate este disponibilă și pe 3 sau 12 luni, în funcție de preferințele clienților.

Aflați că Digi Mobil a listat și câteva terminale Allview încă nelansate pe piață, informație despre care veți descoperi mai multe dintr-un articol dedicat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×