Iată ce terminale HTC vor primi actualizarea la Android 6.0 Marshmallow în primele luni din 2016

3.637 ori
<b>Iată ce terminale HTC vor primi actualizarea la Android 6.0 Marshmallow în primele luni din 2016</b>Aflam &icirc;n urmă cu doar c&acirc;teva zile faptul că HTC One M8 se pregătește de actualizarea la Android 6.0 Marshmallow, telefon lansat &icirc;n primăvara lui 2014. Astăzi, prin intermediul contului de Twitter @LlabTooFer primim un tabel cu...

Aflam în urmă cu doar câteva zile faptul că HTC One M8 se pregătește de actualizarea la Android 6.0 Marshmallow, telefon lansat în primăvara lui 2014. Astăzi, prin intermediul contului de Twitter @LlabTooFer primim un tabel cu lista completă de terminale HTC ce vor primi Marshmallow la început de 2016.

Printre acestea se află și flagship-ul HTC One M9, care potrivit listei de mai sus va fi actualizat la noua versiune Android spre sfârșitul acestei luni. În primul trimestru din 2016, posesorii de HTC One M9+, ME, M9 Supreme și HTC One E8 vor beneficia de Android 6.0 împreună cu interfața HTC Sense UI 7.0.

Ulterior, în trimestrul 2 vom vedea pachetul software pe terminalele HTC Desire 816, respectiv Desire 526. Din păcate, HTC One M7 va rămâne cu versiunea Android 5.0.2 Lollipop, odată ce suportul pentru acest model ia sfârșit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×