Iată cum ar putea arăta flagship-ul Google Pixel 3 XL în variantele de culoare Negru, Panda și Kinda Blue

1.161 ori
<b>Iată cum ar putea arăta flagship-ul Google Pixel 3 XL în variantele de culoare Negru, Panda și Kinda Blue</b>În această toamnă cei de la Google sunt așteptați să prezinte oficial pe piață noile terminale Pixel 3 și Pixel 3 XL, produse care în ultima vreme au tot avut parte de scăpări. Leak-urile continuă să vină online și astăzi descoperim cum ar putea

Ultima lună a fost marcată și de către numeroase leak-uri asociate smartphone-urilor Pixel 3 și Pixel 3XL, dispozitive pe care le așteptăm lansate în octombrie sau poate mai devreme dacă Google decide să aibă un avantaj în fața Apple care își va prezenta noile iPhone-uri în septembrie. Până când aflăm cum stă treaba, privim astăzi asupra unor randări detaliate create de Phone Designer pentru modelul Pixel 3 XL.

Google Pixel 3 XL

Rolul acestor imagini este acela de a ne oferi o privire asupra variantelor de culoare în care terminalul ar putea sosi. Sunt prezentate aici nuanțele de negru complet, cea Panda care combină elemente alb-negru și totodată cea numită Kinda Blue care poate fi descrisă drept un albastru pal.

Design-ul prezentat în cazul de față este cel pe care l-am văzut și anterior în scăpări, unul similar cu cel oferit pe modelele din seria Pixel 2. Spatele nu suferă deloc schimbări, poate doar cu excepția acelor dungi care acum se extind din partea de sus și înconjoară spatele - un element ce a fost adăugat de către designer în cazul de față.

Decupajul din ecran este la posturi și în bărbia de sub display avem un difuzor. Se vorbește despre suport pentru încărcare wireless de această dată și dotările vor include procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM și 64 sau 128 GB stocare flash.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×