Google Pixel 3 XL învaţă să zică "Dasvidaniya" într-un nou clip hands on detaliat din Rusia (Video)

960 ori
<b>Google Pixel 3 XL învaţă să zică "Dasvidaniya" într-un nou clip hands on detaliat din Rusia (Video)</b>În apropierea lansării lui Pixel 3 iată că mai vedem un hands-on video detaliat cu acest smartphone, filmare ce provine direct din Rusia. În materialul video ne este prezentată varianta

Nu or fi ruşii cei mai mari producători de telefoane din lume, dar când vine vorba să pună mâna pe telefoane nelansate pentru hands on... se cam pricep. După ce luna trecută o rusoaică a făcut un sexy unboxing de Pixel 3 XL, acum un rus face un review hands on capabil noilor telefoane Google. Ce a ieşit vedeţi mai jos.

Pe parcursul a 6 minute YouTuberul rus Rozetked ne trece prin funcţiile telefonului şi detaliază designul său. Din puţina (deloc) rusă pe care o ştiu vorbeşte despre spatele din sticlă şi despre feelingul telefonului în mână (noroc ca avem subtitrari in YouTube). Vedem şi o comparaţie între Pixel 3 XL şi Pixel 2 XL, dar şi faptul că telefonul "joacă" pe masă din cauza protuberanței camerei singulare principale din spate.

O cameră mai protuberantă poate înseamnă un upgrade de optică, dacă mă întrebaţi pe mine, deci sună de bun augur. Încărcarea wireless e lăudată de vlogger, iar acesta se arată încrezător că Pixel 3 XL are o cameră care depăşeşte Galaxy Note 9 şi Galaxy S9, poate şi Huawei-urile. Sincer nu cred că am aflat ceva fundamental nou din acest clip, majoritatea dotărilor şi funcţiilor fiind deja cunoscute.

Da, se discută despre breton şi da, este considerat un neajuns. Vă reamintesc că telefoanele acestea vor fi prezentate oficial pe 9 octombrie, iar Google Pixel 3 şi Pixel 3 XL au apărut deja listate într-un magazin online. În ultima săptămână le-am văzut şi fundalurile şi live wallpaper-urile, dar şi randări cu iz oficial.

Nu uitaţi că telefoanele vin cu căşti Pixel Buds la pachet şi ar urma să primească un accesoriu special de încărcare wireless, aşa numitul Pixel Stand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×