Google Pixel 3 XL îşi dezvăluie designul prin intermediul unei scăpări de huse

1.024 ori
<b>Google Pixel 3 XL îşi dezvăluie designul prin intermediul unei scăpări de huse</b>Prin intermediul unor noi huse ajunse în online descoperim astăzi design-ul pe care phablet-ul Google Pixel 3 XL l-ar putea adopta, decupajul din zona superioară a ecranului fiind din nou la posturi. Aceste accesorii par a fi destul de bine

Dacă Sony Xperia XZ3 a apărut în ultimele 24 de ore în randari 3D bazate pe scheme CAD din fabrică, ei bine Google Pixel 3 XL se mulţumeşte să scape sub forma unor huse. Mai avem de aşteptat până la lansarea telefonului, aşa ca indiciile sunt limitate. Hai să vedem ce ştim totuşi despre device.

Google Pixel 3 XL

Pixel 3 XL ar putea include un breton în zona frontală, conform celor mai noi zvonuri, iar terminalul ar veni şi cu o cameră duală frontal, dar doar una în spate. Încă nu e clar de ce ar avea nevoie acest telefon de două camere în faţă, poate pentru o autentificare facială deosebită, poate pentru noi funcţii AR, cine ştie. Deja Google Pixel 2 XL făcea super selfie-uri şi cu o singură cameră.

Vedem şi un decupaj pentru scanner de amprente în spate, iar felul în care arată camera din spate şi bliţul mă duce cu gândul la un iPhone mai mult decât un Pixel. Observăm şi că sub ecran se află al doilea difuzor, care operează în tandem cu cel de sus, pentru stereofonie. Pixel 3 şi Pixel 3 XL ar trebui să debuteze în luna octombrie, mai ales având în vedere faptul că Pixel 1 şi Pixel 2 au debutat pe 4 octombrie.

Am mai văzut până acum randări cu Pixel 3 şi Pixel 3 XL pe nuanţe de culoare neagră sau albastră. Scăpări trecute afirmau că Pixel 3 XL va avea un aspect 19:9, diagonală de 6.2 inch şi dimensiuni de 158 x 76.6 x 7.9 mm. În spate vom avea o zonă din sticlă pentru încărcare wireless, iar la bord găsim un procesor Snapdragon 845, 4 sau 6 GB RAM şi 128 GB stocare flash.

Cred că dacă aş face un sondaj şi aş întreba câtă lume prefera o cameră duală pe Pixel 3 XL în spate şi nu în faţă, ar fi un număr uriaş de persoane care ar alege camera duală din spate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×