Samsung Galaxy Note 9 primeşte un nou brevet; Stylusul S Pen va permite luarea de notiţe în orice aplicaţie

705 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 primeşte un nou brevet; Stylusul S Pen va permite luarea de notiţe în orice aplicaţie</b>Brevetele continuă să sosească în această săptămână pentru sud-coreenii de la Samsung și după ce am văzut un patent referitor la modalitatea de a utiliza un stylus în tandem cu degetul pe Galaxy Note 9, acum vedem cum se vor putea lua notițe

După ce am văzutSamsung brevetând tandemul dintre stylus şi deget pentru Galaxy Note 9, încă un brevet legat de acel device apare online azi. De această dată se discută despre multitasking-ul pe bază de stylus.

Brevet Samsung

Brevetul a fost publicat de către WIPO (World Intellectual Property Office) şi implică un nou tip de interacţiune cu S Pen. Asta înseamnă că indiferent de aplicaţia deschisă pe ecranul lui Note 9, un "extra strat de interacțiune" este oferit. Astfel utilizatorul poate lua notiţe oriunde şi oricând. Practic dacă sunteţi pe un site web şi vreţi să notaţi ceva rapid, o puteţi face, creând un memo imediat peste site.

Brevet Samsung

Folosind un senzor special de presiune, telefonul va detecta o anumită apăsare pe ecran. Atunci când această extra presiune este aplicată se deschide un meniu special de interacţiune peste cel principal şi acolo scrieţi notiţele. Imediat cum terminaţi de scris, reveniţi la fereastră iniţială. Brevetul menţionează şi posibilitatea de a transfera memo-ul creat astfel către alte terminale inteligente, inclusiv smartwatch, alt telefon, monitor sau imprimantă, ba chiar şi frigider inteligent.

Posibil să vedem funcţia la toamnă pe Galaxy Note 9, dar probabil nu vine pe Note 8, care nu ar avea senzorul de presiune aferent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×