Meizu E2 își face apariția într-un scurt clip hands-on; vedem și o randare a sa

676 ori
<b>Meizu E2 își face apariția într-un scurt clip hands-on; vedem și o randare a sa</b>Pe lista de lansări ale celor de la Meizu se află și smartphone-ul E2, produs din zona mid-range ce astăzi își face apariția într-un scurt clip hands-on. Vedem totodată și o randare a sa și remarcăm astfel design-ul metalic și abordarea relativ ciudată

De curând am descoperit că Meizu ne pregătește un eveniment pentru data de 26 aprilie, zi în care va dezvăluie smartphone-ul de buget numit Meizu E2. Aflam anterior câteva dintre dotările hardware pe care acest produs ni le va aduce la pachet și totodată vedeam o schiță asociată acestuia. Astăzi ajung pe web câteva fotografii reale și un scurt clip hand-on, iar la prima vedere se pare că cel puțin design-ul camerie foto este diferit de cel în schița cu pricina.

Meizu E2

Privim aici asupra unui smartphone complet metalic premium și observăm în același timp și un setup nu tocmai convingător al camerei foto ce include bliț-ul dual-tone sub același 'acoperiș' dacă putem spune astfel. În clipul video vedem smartphone-ul întors mai pe toate părțile și aflăm astfel că primim un buton home fizic (probabil cu scanner de amprente) și un jack audio 3.5 mm la bază.

Meizu E2 ar urma să ofere un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, un procesor octa-core de 1.8 GHz și o cameră foto principală de 13 megapixeli. Avem și o cameră selfie de 5 megapixeli, suport dual-SIM, o generoasă baterie de 3920 mAh și variante cu 2, 3 și 4 GB memorie RAM. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×