Iată cum ar putea arăta un concept de smartwatch Nokia bazat pe o scăpare

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.405 ori
<b>Iată cum ar putea arăta un concept de smartwatch Nokia bazat pe o scăpare</b>Nokia a făcut un prim pas către noi segmente de produs anul trecut, lansând o tabletă, iar în 2014 ar putea intra și pe alte piețe. E vorba despre cea a smartwatch-urilor spre exemplu, iar conceptul de mai jos ne arată cam ce design ar putea avea...

Nokia a făcut un prim pas către noi segmente de produs anul trecut, lansând o tabletă, iar în 2014 ar putea intra și pe alte piețe. E vorba despre cea a smartwatch-urilor spre exemplu, iar conceptul de mai jos ne arată cam ce design ar putea avea un ceas Nokia.

Acest design este creat de către Jonas Daehnert și e inspirat dintr-o scăpare a unei imagini cu un prototip de smartwatch al finlandezilor. Observăm un design minimalist și o interfață simplă ce amintește de cea de pe Galaxy Gear. Afișajul cu oră, mesajele și mailurile amintește de funcția Glance de pe telefoanele Lumia, având probabil și rolul de a economisi baterie, nefolosind tot potențialul ecranului.

SmartWatch Nokia

Va fi foarte interesant de văzut ce software va folosi Nokia pe ceasul său, fie că va fi un Windows Phone lite sau o cu totul altă versiune de software. Există și zvonuri ce afirmă că producătorul își va baza smartwatch-ul pe tehnologia Morph și pe flexibilitatea la scara nano. Ce îmi place la conceptul din imagini e că e mai discret decât Samsung Galaxy Gear și ceva mai mic și parcă mai comod.

Iată cum ar putea arăta un concept de smartwatch Nokia bazat pe o scăpare

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×