Producătorul chinez de telefoane Meizu vine În Europa luna viitoare; Avem confirmarea oficială!

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.428 ori
<b>Producătorul chinez de telefoane Meizu vine În Europa luna viitoare; Avem confirmarea oficială!</b>După Oppo și promisiuni de la Xiaomi, iată că și Meizu intră pe piața europeană în acest an. Compania a anunțat oficial că de luna viitoare va lansa telefoane sub brandul propriu pe piața europeană. &nbsp; Compania are în plan și o lansare...

După Oppo și promisiuni de la Xiaomi, iată că și Meizu intră pe piața europeană în acest an. Compania a anunțat oficial că de luna viitoare va lansa telefoane sub brandul propriu pe piața europeană.

Compania are în plan și o lansare în SUA, confirmată încă de la CES 2014. De expansiune se ocupă Sierra Ma, șeful secțiunii internaționale de la Meizu. Producătorul chinez va anunța luna viitoare care sunt țările cu care își va începe extinderea europeană, iar națiuni estice precum România și Ucraina sunt favorite, datorită apropierii lor de China.

Printre modelele pe care le așteptăm la noi se numără și Meizu MX3, un telefon cu ecran Full HD de 5.1 inch, cu mențiunea că deja se pregătește și un Meizu MX4, cu ecran 2K și procesor Snapdragon 805, dacă ne luăm după zvonuri. Cu Xiaomi, Oppo și Meizu în Europa în 2014 vom avea o bătălie foarte interesantă a firmelor chinezești atât pe continent, cât și la noi în țară. Cine credeți că va câștiga?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×