OnePlus Two Plus listat de retailerul GeekBuying, cu o randare nerealistă cu ecran E Ink în spate

1.444 ori
<b>OnePlus Two Plus listat de retailerul GeekBuying, cu o randare nerealistă cu ecran E Ink în spate</b>După ce ne aşteptam ca pe 1 iunie să fie anunţat OnePlus Two, dar &icirc;n cele din urmă acela a fost doar un zvon, iată că azi handsetul reapare, de această dată listat de un retailer prea entuziast. E vorba despre GeekBuying, care a inclus şi...

După ce ne aşteptam ca pe 1 iunie să fie anunţat OnePlus Two, dar în cele din urmă acela a fost doar un zvon, iată că azi handsetul reapare, de această dată listat de un retailer prea entuziast. E vorba despre GeekBuying, care a inclus şi o randare a terminalului, cu un spate ce dă senzaţia de Photoshop nereuşit.

Remarcăm că acest model vine cu un ecran E Ink în spate, dotare neanunţată de nici un zvon sau scăpare şi o abordare pe care ne e greu să credem că OnePlus o va adopta. Lista de dotări sună totuşi realist şi include un display de 5.7 inch produs de Sharp/JDI, cu rezoluţie Quad HD, sticlă curbată 2.5D, iar la interiorul acestui handset se afla un procesor octa core Qualcomm Snapdragon 810 şi 4 GB RAM.

64 GB stocare, o cameră de 16 megapixeli în spate şi una de 5 MP în faţă sunt şi ele menţionate aici, plus un singur slot micro SIM şi suport LTE. E interesant că telefonul e trecut drept OnePlus Two Plus, deci poate se vrea a fi o variantă "plus" a unui model OnePlus Two de bază. Bateria este o unitate de 3300 mAh, care ar asigura 2-3 zile de funcţionare în standby, iar OnePlus Two Plus măsoară 8.9 mm în grosime şi cântăreşte 180 de grame.

Cel mai clar aspect al falsificării imaginii este imaginea de pe ecranul E-Ink care menţionează un eveniment la MWC 2014. E probabil extrasa de pe un YotaPhone... Cum vi se par dotările acestui handset totuşi?

Mulțumim lui Militaru Razvan pentru pont!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×