Samsung Galaxy S6 Edge e în mod surprinzător rezistent la scufundarea în apă, conform unui test (Video)

3.965 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Edge e în mod surprinzător rezistent la scufundarea în apă, conform unui test (Video)</b>După ce am văzut că Galaxy S6 Edge e destul de rezistent la contactul cu podeaua, azi suntem surprinşi să aflăm că handsetul face faţă şi unei scufundări &icirc;n apă. Keaton Keller de la TechSmartt a realizat acest test riscant, pe care...

După ce am văzut că Galaxy S6 Edge e destul de rezistent la contactul cu podeaua, azi suntem surprinşi să aflăm că handsetul face faţă şi unei scufundări în apă. Keaton Keller de la TechSmartt a realizat acest test riscant, pe care îl vedeţi în clipul de mai jos.

Reţineţi că Samsung Galaxy S6 Edge nu este în mod oficial rezistent la apă şi nu are vreo protecţie specială în acest sens. Cu toate acestea, handsetul supravieţuieşte într-un bol cu apă timp de 20 de minute. Din când în când cel care a realizat testul mai scotea telefonul din apă pentru a verifica dacă mai funcţionează şi nu părea a avea probleme device-ul Samsung.

După 22 de minute telefonul a fost scos complet din apă, dar părea a avea probleme cu bateria, pierzând foarte rapid procente şi în cele din urmă terminalul ajungând să fie blocat într-un loop de bootare. Telefonul a bootat până la urmă, dar camera sa ar fi fost afectată de apă. Evident, nu recomandăm nimănui să scufunde terminalul în apă, dar măcar ştim că va supravieţui infamei scăpări în toaletă, mai mult sau mai puţin intact.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×