Iată distribuirea versiunilor Android după popularitate: KitKat și Jelly Bean În plin avânt

977 ori
<b>Iată distribuirea versiunilor Android după popularitate: KitKat și Jelly Bean În plin avânt</b>Ca de obicei vedem odată la câteva luni și cum stă Android la capitolul distribuire a versiunilor sale. în ultima vreme Android 4.4 KitKat a înregistrat o creștere, dar nu una foarte mare, ci de doar 0.4%. &nbsp; Astfel, KitKat a ajuns de la 1.4%...

Ca de obicei vedem odată la câteva luni și cum stă Android la capitolul distribuire a versiunilor sale. în ultima vreme Android 4.4 KitKat a înregistrat o creștere, dar nu una foarte mare, ci de doar 0.4%.

Astfel, KitKat a ajuns de la 1.4% în ianuarie la 1.8% în februarie. Release-urile cuprinse în intervalul Android 4.1 și 4.3 au înregistrat o creștere mult mai mare, câștigând 1.8% la începutul acestui an. La ora actuală aceste versiuni Jelly Bean însumează 60.9% din totalul Android. Trecând la versiunile ceva mai vechi, Android 3.2 Honeycomb deține încă 0.1% ca și în ultimele luni, iar Android 2.3 Gingerbread a scăzut la 20%.

Iată distribuirea versiunilor Android după popularitate: KitKat și Jelly Bean În plin avânt

Android 2.2 Froyo completează plutonul cu doar 1.3%. KitKat este o mică dezamăgire, deoarece ne așteptam să crească ceva mai rapid, mai ales că poate rula și pe terminale puțin mai vechi și mai slab dotate. Printre modelele care fac valuri în creșterea lui KitKat se număra HTC One, care în această perioadă a primit noul software în mai toate țările.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×