Huawei Ascend P7 (Sofia) Își face apariția Într-o primă randare pentru presă

1.730 ori
<b>Huawei Ascend P7 (Sofia) Își face apariția Într-o primă randare pentru presă</b>Deși seria P a celor de la Huawei este cu totul și cu totul fascinantă, dovedită în prezent de către modelul Ascend P6, se pare că Huawei vrea să dovedească că se poate și mai mult. O primă randare pentru presă a lui Ascend P7 ne prezintă un...

Deși seria P a celor de la Huawei este cu totul și cu totul fascinantă, dovedită în prezent de către modelul Ascend P6, se pare că Huawei vrea să dovedească că se poate și mai mult. O primă randare pentru presă a lui Ascend P7 ne prezintă un update de design față de vechea generație P6.

Din câte se poate observa, modelul P7 prezentat în imaginea de mai sus adoptă o formă mult mai dreptunghiulară, fără a dispune de elemente rotunjite ale carcasei, lucru pe care îl întâlneam în cazul lui Ascend P6.

Se zvonește că Huawei Ascend P7, cunoscut și sub numele de cod, Sofia,  va integra un display 1080p de 5 inch, un procesor quad-core tactat la 1.6 GHz, 2 GB RAM, LTE, o cameră foto de 13 megapixeli și o baterie de 2460 mAh. De asemenea, acesta va beneficia de butoane pentru navigare situate pe ecran, la fel ca și Ascend P6.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×