Iată jailbreak-ul untethered În acțiune pe iPhone 4S (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 910 ori
<b>Iată jailbreak-ul untethered În acțiune pe iPhone 4S (Video)</b>Pod2g și al său grup de hackeri sunt în atenția tuturor în aceste zile, ei reușind în sfârșit să găsească o soluție decentă pentru jailbreak-ul untethered al lui iPhone 4S. Vă reamintesc că pod2g a strâns o "echipă de vis" compusă din...

Pod2g și al său grup de hackeri sunt în atenția tuturor în aceste zile, ei reușind în sfârșit să găsească o soluție decentă pentru jailbreak-ul untethered al lui iPhone 4S. Vă reamintesc că pod2g a strâns o "echipă de vis" compusă din hackeri de top, care au contribuit cu toții la realizarea acestui jailbreak, care a întâmpinat dificultăți până acum.

Se pare că problemele apar din cauza combinației procesor Apple A5 + iOS 5, care se aplică atât la iPad 2, cât și la iPhone 4S. Echipa de hackeri menționată mai sus a afirmat că suntem la doar câteva zile distanță de lansarea unui jailbreak untethered, iar acum avem parte de un clip video în care vedem un iPhone 4S hackuit în acest mod în acțiune. încă de când s-a lansat iOS 5 vara trecută comunitatea de jailbreakeri și pasionații de Cydia așteaptă această evoluție.

Evident, Apple va contracăra orice dezvoltare a hackului printr-un patch în viitoarele versiuni de iOS, dar măcar la capitolul hardware lucrurile vor rămâne neschimbate, iar hackerii vor avea deja experiența primului jailbreak untethered. Printre cei care lucrează din greu la softul mult așteptat se număra Chronic Dev Team și iPhone Dev Team, echipe de dezvoltatori specializați pe crearea de hackuri iOS și cu o istorie bogată în spate. Utilizatorii care folosesc un jailbreak tethered pot face trecerea la unul untethered folosind softul Corona, disponibil în Cydia. Rețineți că această metodă se aplică pentru celelalte terminale deblocate până acum, deci în afară de iPad 2 și iPhone 4S, la care se lucrează.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×