Infobar C01, un telefon Android colorat și trendy, direct din Japonia (Video)

Autor:  | Publicat în:  Infobar 1.706 ori
<b>Infobar C01, un telefon Android colorat și trendy, direct din Japonia (Video)</b>Nu vezi în fiecare zi un telefon cu ecran touch destul de mare și o tastatură numerică, dar astfel de combinații neobișnuite nu mai surprind, atunci când vin din Japonia. Este și cazul lui Infobar C01, terminalul pe care îl vedeți mai jos și pe...

Nu vezi în fiecare zi un telefon cu ecran touch destul de mare și o tastatură numerică, dar astfel de combinații neobișnuite nu mai surprind, atunci când vin din Japonia. Este și cazul lui Infobar C01, terminalul pe care îl vedeți mai jos și pe care îl puteți urmări în acțiune în clipul de la finalul articolului.

Handsetul este disponibil doar în Japonia deocamdată, unde este vândut de către operatorul local KDDI au, al doilea cel mai mare operator din țară. Avem de-a face cu un device Android 2.3 Gingerbread destul de compact, cu o greutate scăzută, de doar 106 grame. Terminalul folosește un display touch de 3.2 inch, cu o rezoluție de 854 x 480 pixeli și vine cu o cameră de 8 megapixeli, funcție de portofel electronic și TV tuner digital.

Infobar C01, un telefon Android colorat și trendy, direct din Japonia (Video)

Infobar C01 dispune și de conectivitate infraroșu, slot microSDHC, Bluetooth 3.0, WiFi și compatibilitate CDMA/GSM/GPRS. Același handset măsoară 12.3 mm în grosime, iar experiența sa Android este personalizata pentru o experiență unică. în ce privește designul, tastatura numerică a telefonului are un aspect jucăuș, iar tastele amintesc de bomboane dacă vreți sau de bucățele colorate de marmură.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×