Iată la ce oră se lansează iPhone 6 și unde poți urmări evenimentul prin livestream

1.496 ori
<b>Iată la ce oră se lansează iPhone 6 și unde poți urmări evenimentul prin livestream</b>Acesta va fi probabil cel mai lung weekend al anului pentru fanii Apple, care trebuie să aștepte până marți, pe 9 septembrie pentru a lua contact cu iPhone 6, cel puțin vizual. Peste câteva zile, CEO-ul Apple, Tim Cook și alți directori ai...

Acesta va fi probabil cel mai lung weekend al anului pentru fanii Apple, care trebuie să aștepte până marți, pe 9 septembrie pentru a lua contact cu iPhone 6, cel puțin vizual. Peste câteva zile, CEO-ul Apple, Tim Cook și alți directori ai companiei vor fi pe scenă pentru a prezenta noile terminale, la Flint Center.

în aceast an evenimentul are loc în cadrul campusului facultății unde a învățat Steve Wozniak, în loc de obișnuitul centru Yerba Buena. Facultatea se află chiar la Cupertino, deci Apple este acasă și în aceeași clădire a fost prezentat și primul Macintosh cu 30 de ani în urmă. Deși zvonurile se contrazic, există destule care afirmă că vom vedea un iWatch pe 9 septembrie și un iPad Air 2, pe lângă iPhone 6 în două dimensiuni de diagonală.

Pentru a viziona livestreamul de la eveniment, veți avea nevoie de Safari 5.1.10 sau versiuni ulterioare, cel puțin OS X 10.6.8 sau iOS 6.0 (sau versiuni ulterioare). Veți putea face streaming și pe Apple TV, iar evenimentul începe la ora României 20:00. Acesta e linkul către live streaming și fiți siguri că vom face și noi live blogging.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×