IFA 2014: Sony Xperia Z3 hands on - mult din Xperia Z2, ramă metalică rotunjită si colțuri protejate (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.207 ori
<b>IFA 2014: Sony Xperia Z3 hands on - mult din Xperia Z2, ramă metalică rotunjită si colțuri protejate (Video)</b>Claudiu Sima ne aduce direct din Berlin o serie de clipuri hands on pentru cele mai noi terminale mobile Sony lansate la IFA 2014. Printre ele se numără și Sony Xperia Z3, pe care îl puteți admira mai jos. &nbsp; Dotările sale sunt în proporție de...

Claudiu Sima ne aduce direct din Berlin o serie de clipuri hands on pentru cele mai noi terminale mobile Sony lansate la IFA 2014. Printre ele se numără și Sony Xperia Z3, pe care îl puteți admira mai jos.

Dotările sale sunt în proporție de 90% similare cu ale lui Xperia Z2, dar designul a cunoscut mici modificări. Acest device vine cu o ramă metalică eleganta și ușor rotunjită și păstrează panourile de sticlă în față și spate. Colțurile sunt acoperite cu capace speciale din nylon, care protejează rama din aluminiu atunci când scăpați handsetul pe jos. Xperia Z3 este rezistent la apă și primește și îmbunătățiri la capitolul captura low light, având un nivel ISO până la 12.800.

Sony Xperia Z3​

Avem parte și de integrare cu PlayStation 4 și dotari ce includ un display de 5.2 inch Full HD, o cameră de 20.7 megapixeli, slot nano SIM, 3 GB RAM și 16 sau 32 GB memorie internă. Handsetul are o baterie cu 100 mAh mai mică decât cea de pe Xperia Z1, adică 3100 mAh. Totuși Sony promite o viață a bateriei mai bună, de până la 2 zile. Cum vi se pare noul flagship Sony?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×