Iată lista telefoanelor Huawei care vor primi actualizarea GPU Turbo, care le face mai bune la gaming

3.302 ori
<b>Iată lista telefoanelor Huawei care vor primi actualizarea GPU Turbo, care le face mai bune la gaming</b>Vă informam ieri și despre lansarea soluției GPU Turbo oferită de către Huawei, modalitate prin care s-ar aduce un soi de boost la performanța grafică în gaming. Astăzi descoperim și care sunt telefoanele ce vor primi această actualizare, modele

Scriam ieri despre faptul că Huawei a lansat o soluţie GPU Turbo, care va ajuta gamerii de pe mobil să aibă o experienţă mai plăcută şi fluidă în jocuri. Se creştea astfel eficienșa, calitatea grafică şi se reducea consumul de energie cu 30%. Ei bine acum avem şi o listă cu telefoanele care sunt pregătite pentru actualizare.

Vă reamintesc că GPU Turbo a fost inaugurat pe telefonul Honor Play, terminal de buget lansat la Beijing în ultimele zile. În mod inedit soluția cea nouă nu este rezervată doar flagship-urilor, ci şi telefoanelor midrange, dar şi celor low end chiar. Se atinge o eficiență a procesării crescută cu până la 60% astfel. Testele făcute pe un Huawei Honor 9 Youth Edition arată că frame rate-ul a crescut cu până la 77% în cazul său.

Şi pentru că v-am rămas datori cu o listă, iată care sunt modelele compatibile GPU Turbo:

  • Seria Huawei Mate
  • Seria Huawei P
  • Honor V10
  • Honor 10
  • Honor 9i
  • Honor 9
  • Honor V9
  • Honor Play 7X
  • Honor 9 Youth Edition

Ultimele 4 telefoane vor intra beta testing în perioada următoare, în vreme ce primele au deja compatibilitate. Pachetul software va veni prin actualizare OTA în august. Sunt vizate handseturile cu procesor Kirin 960, 659, 970 şi alte variante derivate. Aşteptam să vedem şi dacă telefoanele acestea midrange sau low end ajung să ruleze PUBG mai bine cu această ocazie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×