Iată noua generație de display-uri Sharp Free Form, expuse la CEATEC 2014

1.222 ori
<b>Iată noua generație de display-uri Sharp Free Form, expuse la CEATEC 2014</b>Sharp a expus o nouă generație de display-uri de tip Free Form în cadrul CEATEC 2014, aceste ecrane sau mai bine zis cadrane în acest caz părând destinate vehiculelor. Ce ne interesează aici e nouă tehnologie din spatele ecranelor. &nbsp; E vorba...

Sharp a expus o nouă generație de display-uri de tip Free Form în cadrul CEATEC 2014, aceste ecrane sau mai bine zis cadrane în acest caz părând destinate vehiculelor. Ce ne interesează aici e nouă tehnologie din spatele ecranelor.

E vorba despre o versiune evoluată de IGZO, care aparține tot de Sharp și a fost foarte apreciată pentru luminozitatea crescută și consumul scăzut. Inevitabil aceste cadrane ar putea face trecerea și către smartwatchuri și având în vedere cât de bine pot să arate noile telefoane Sharp Aquos Crystal, vă dați seama cum ar arăta un smartwatch Sharp. Deja ceasuri ca Moto 360 au ecrane arătoase, iar adăugarea unui IGZO ar crește și mai mult appeal-ul.

Iată noua generație de display-uri Sharp Free Form, expuse la CEATEC 2014

în iunie aceste panouri Free Form erau în faza de prototip, iar acum e momentul ca producția de masă să înceapă. Pentru cei care se întreabă cum rămâne cu zvonurile că ecrane IGZO ar urma să ajungă și pe iPhone, ei bine, problema cu tehnologia e că nu are eficienta prea bună în producție, nefiind totalmente viabilă încă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×