BlackBerry Passport primește o ediție aurie marca Paris Rose Gold

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 824 ori
<b>BlackBerry Passport primește o ediție aurie marca Paris Rose Gold</b>Deja BlackBerry-urile erau percepute că telefoane pentru oamenii de afaceri, iar customizarea lor cu o versiune Gold le amplifica acest status. Este și cazul lui BlackBerry Passport, care primește o ediție aurită personalizata de către cei de la...

Deja BlackBerry-urile erau percepute că telefoane pentru oamenii de afaceri, iar customizarea lor cu o versiune Gold le amplifica acest status. Este și cazul lui BlackBerry Passport, care primește o ediție aurită personalizata de către cei de la Paris Rose Gold.

La ultima verificare acest model vânduse peste 200.000 de unități în o săptămână și câteva zile, deci nu stătea rău deloc. Observăm o margine aurie a acestui handset, iar odată intrat pe site-ul Paris Rose descoperim că ei "auresc" și modele iPhone. Nu m-aș mira să vedem acest Passport Gold expus într-un mall în Dubai, de vreme ce site-ul Paris Rose e scris într-o limbă arabică.

BlackBerry Passport primește o ediție aurie marca Paris Rose Gold

în afară de rama aurită și probabil și câteva decorațiuni pe spate, Passport rămâne neschimbat, cu un display pătrat de 4.5 inch, cu rezoluție de 1440 x 1440 pixeli, tastatura fizică QWERTY și procesorul Snapdragon 801. Avem la dispoziție și o cameră de 13 MP în spate, conectivitate LTE, BlackBerry 10.3 ca OS și o baterie de 3450 mAh.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×