Iată o comparație Între toate modelele iPhone la capitolul acustica/decibeli, cu câteva surprize de la variantele mai vechi (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.147 ori
<b>Iată o comparație Între toate modelele iPhone la capitolul acustica/decibeli, cu câteva surprize de la variantele mai vechi (Video)</b>Cei de la Iclarified au realizat o comparație interesantă între toate modelele iPhone de până acum, aceasta comparație având ca scop stabilirea handsetului cu cel mai ridicat volum &nbsp;la capitolul acustică. Ideea era să vedem în ce măsură...

Cei de la Iclarified au realizat o comparație interesantă între toate modelele iPhone de până acum, aceasta comparație având ca scop stabilirea handsetului cu cel mai ridicat volum  la capitolul acustică. Ideea era să vedem în ce măsură sunt iPhone 6 Plus și iPhone 6 mai evoluate decât predecesorii lor, dar au existat și câteva surprize aici.

Vedem că iPhone 2G, iPhone 3G și 3GS au avut difuzorul în partea stângă, înregistrând în ordine 94.3, 98.6 și respectiv 103.6 dBA. Apoi difuzorul a fost mutat în dreapta, iar iPhone 4 a atins 92.9 dBA, în vreme ce iPhone 4S a făcut saltul la 101.1 dBA, iar iPhone 5 a ajuns chiar la 104 dBA. în cazul lui iPhone 5C volumul măsurat cu decibelmetrul este de 102 dBA, iar pe iPhone 5s acesta ajunge la 103.6 dBA.

iPhone 6 oferă 105.4 dBA, în vreme ce primul phablet Apple atinge 105 dBA fix, deci cele două modele noi sunt campioanele întregii game iPhone. Oaia neagră pare a fi iPhone 4, cu cel mai mic volum dintre toate handseturile, chiar și față de iPhone 2G. La testele noastre la Mobilissimo.ro țin minte că iPhone 6 Plus a atins 83.8 dBa, iar iPhone 6 cu câteva unități mai mult, dar contează aici și distanța la care am ținut decibelmetrul și mostra acustică folosită.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×