Iată o nouă imagine cu spatele lui Meizu MX5, cu carcasa metalică şi camera de 20 MP

919 ori
<b>Iată o nouă imagine cu spatele lui Meizu MX5, cu carcasa metalică şi camera de 20 MP</b>Ultima săptăm&acirc;nă a fost destul de calmă şi relaxată c&acirc;nd vine vorba de zvonuri legate de flagshipuri din China. Astfel Meizu MX5 nu a mai ajuns &icirc;n feedurile noastre de ştiri, dar iată-l că revine &icirc;n forţă azi, cu o nouă...

Ultima săptămână a fost destul de calmă şi relaxată când vine vorba de zvonuri legate de flagshipuri din China. Astfel Meizu MX5 nu a mai ajuns în feedurile noastre de ştiri, dar iată-l că revine în forţă azi, cu o nouă scăpare. Nu e ceva în totalitate nou, pentru că am mai văzut imagini cu acest handset, dar azi vedem o fotografie hands on clară cu spatele său.

Terminalul ar urma să fie prezentat oficial pe 30 iunie, având rolul de flagship pe anul 2015 pentru Meizu. Acestea sunt vremuri de tranziţie pentru compania chineză, care a primit recent sprijin financiar masiv de la Mediatek, care i-au şi forţat să anuleze telefonul MX4 Pro, ce avea la interior un procesor Exynos. Între timp Meizu a lansat şi excelentul M2 Note, cu preţ accesibil şi dotări midrange spre high end.

Despre MX5 ştim destul de multe lucruri, precum faptul că va avea un buton Home fizic oval, ce va integra un scanner de amprente, dar şi faptul că va veni cu o cameră de 20 de megapixeli, cu zoom optic 4X. La bord se va afla şi un ecran de 5.5 inch Full HD şi cu margini înguste, plus un procesor octa core Mediatek de 2.3 GHz şi 3 GB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×