LEAGOO Elite 3 anunţat oficial în Malaezia, vine cu LTE şi dotări midrange

Autor:  | Publicat în:  Leagoo 938 ori
<b>LEAGOO Elite 3 anunţat oficial în Malaezia, vine cu LTE şi dotări midrange</b>Am testat un smartphone LEAGOO cu ceva vreme &icirc;n urmă, fiind destul de mulţumiţi de modelul Lead 1, mai ales de raportul calitate-pret. Acum aflăm că a fost lansat &icirc;ncă un handset al acestui brand, LEAGOO Elite 3, pe care &icirc;l puteţi...

Am testat un smartphone LEAGOO cu ceva vreme în urmă, fiind destul de mulţumiţi de modelul Lead 1, mai ales de raportul calitate-pret. Acum aflăm că a fost lansat încă un handset al acestui brand, LEAGOO Elite 3, pe care îl puteţi vedea mai jos.

El păstrează tradiţia dotărilor midrange, fiind mai degrabă un phablet dacă ne uităm la diagonală de 5.5 inch. Acest handset rulează Android 4.4.x KitKat, OS care pare puţin cam învechit pentru pretenţiile din ziua de azi. Terminalul vine cu suport pentru conectivitate LTE, are parte de un procesor quad core MediaTek MT6582 de 1.33 GHz şi include un display IPS LCD cu rezoluţie 720p.

În spate se afla o cameră de 13 MP, iar în faţă una de 8 MP, dotări bune pentru un model midrange. Avem parte şi de suport pentru conectivitate LTE de Categorie 4, cu viteză maximă de download de 150 Mbps, două sloturi SIM, Bluetooth 4.0 şi WiFi b/g/n/. La bord se mai află şi 8 GB stocare, 1 GB RAM şi o baterie de 3000 mAh. LEAGOO Elite 3 va sosi cu preţ de 170 de dolari, pe alb sau negru.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×