Iată o posibilă imagine cu Apple iWatch, un design de ceas direct din laboratoarele din Cupertino

1.443 ori
<b>Iată o posibilă imagine cu Apple iWatch, un design de ceas direct din laboratoarele din Cupertino</b>La începutul acestui an a apărut o serie de zvonuri conform cărora Apple ar pregăti un ceas numit iWatch, la dezvoltarea căruia ar contribui peste 100 de ingineri. Ei bine astăzi vedem o schiță a lui iWatch, sau ceva similar. &nbsp; La un moment...

La începutul acestui an a apărut o serie de zvonuri conform cărora Apple ar pregăti un ceas numit iWatch, la dezvoltarea căruia ar contribui peste 100 de ingineri. Ei bine astăzi vedem o schiță a lui iWatch, sau ceva similar.

La un moment dat se vehicula că noul ceas ar fi flexibil, dar și că ar avea sticlă curbată, deci un design care sună tare atractiv. Imaginea din acest articol ar fi fost aparent preluată chiar din laboratorul Apple de cercetare și dezvoltare, extrasă dintr-un brevet oficial care implică un ecran flexibil "bi stabil".

După cum spune și numele brevetului, Apple va avea un arc bi-stabil drept bază pentru iWatch. Ce este un asemenea mecanism? Un arc de acest gen e folosit pe accesorii decorative, precum brățări sau alte obiecte de purtat în jurul încheieturii. Conceptul e simplu: avem o bandă flexibilă cu straturi de oțel inoxidabil, fixate pe un material textil în două puncte de echilibru. Unul e plat și unul curbat.

Iată o posibilă imagine cu Apple iWatch, un design de ceas direct din laboratoarele din Cupertino

Display-ul se va curba și mula în jurul încheieturii, cam cum făcea și conceptul Nokia Morph în 2008. Cum vă suna un astfel de device? Se zvonește că vom vedea și baterii solare pe terminal, dar și baterii tradiționale Li-ion.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×